sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ayrıca gri beyaz ev dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop akıntıı olan İskandinav suret dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim daha yaklaşabilirsiniz.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi şahane bir şekilde boyayabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yüzey vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir birey taşlıklanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat yerı muhtevain bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine eksiksiz mutabakat sağlayan son paye şık düşüncemların yan aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların katı gün modern mobilyalarla da mükemmel bir mutabakat muhtevaindedir.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. Yalın başüstüneğu kadar da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat yeterli uygulanabilir.

Pembe ve antrasit gri boya antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak karınin kullanılabilir.

Aydınlatma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve havaın aydınlık kalmasını çıkarmak derunin essah stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvir seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Antrasit rengi ekseriyetle kıpkızıl gri veya yağız olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta tam bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla ilahî bir mutabakat bağırsakerisindedir.

Nasıl birbirine mana ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt dü rengi antrasit renk tonları bir arada takmak muhtevain esen bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. antrasit gri boya Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Buz grisi rengi zaman dem gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir gaz yuvarı tevlit etmek dâhilin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

şayet ev bark dekorasyonunda boş gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız olabilir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page