Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına kadar kullanılan intibak renkleri zarfında kendine makam edinmiş renk olarak enikonu ilgi çekiyor.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan izleme ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bariz gri duvar boyalı hane dekorasyonu inşa etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

İnternetin kendimi en gamsız söylem ettiğim kucak bulunduğunu nüans ederek, haberleşme dizaynı meydanında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Dizayn Fakültesi'nden mezun oldum.

Beyit kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini sprey boya belirleyebilir.

Elbette ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da antrasit duvar boyas gestaltlmalıdır.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını katkısızlar.

basit muvasala olanakı tanılamar. Ekstra konforun haklı bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yüce bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava kazandırır.

Ev dekorunda griye yakışan renkler arasında bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size antrasit duvar boyas önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai üzere renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan peyda gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da pıtrak pıtrak yeğleme ediliyor.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi epey dobra bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page