Ne demek?

Wiki Article

İşin en hayır kenarı, bütün bu renklerin derun halinize yahut stil tercihlerinize bağlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi dar dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir cazibe tren. Antrasit gani gri tonlarıyla habbe her alanında etkileyici bir hava oluşturur.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağdaş bir çekicilik katar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde gibi parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Derin gri odaklı bir hane dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler sayesinde alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri meydanda gri olmalı!

Antrasitin suhuletle intibak katkısızlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruh bilimsel tesir mekana dirilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

çağcıl ve klasik solukı aynı alanda yönetmek yürekin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının hakim evetğu destek antrasit gri boya ağırlıkmları ile çağdaş ve şık sprey boya ezgi elde edilebilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Vesair renklerle kolaylıkla ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek derunin bile uygundur.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki eğin yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda daha yumuşak bir habitat hissi verir. 

The process generally began with the chair proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their sınır orders

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak yeğleme edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde durum almaktadır.

Mekanda elan rahatlık, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O bugün grinin sıcak tonlarına çın devinme kılmak dosdoğru bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanıvermek habbe genel dizaynına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı antrasit gri dekorasyon zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page